Trycksaker vi kan erbjuda

AFFISCHER
Vi trycker många filmaffischer i 70×100 cm format både för Kulturtavlorna och ljuslådor. Små affischer i A3 format, A2, 50×70 cm och A1 – sv/v, PMS färger, CMYK eller effektfärger med foliering i guld.

TIDSKRIFTER
Åtta.45 Tryckeri är det ledande tidskriftstryckeriet i Sverige och vi producerar mer än 400 olika tidskrifter i våra egna lokaler i Veddesta, Järfälla. Med en ny tryckpresspark och Nordens största tryckpress kan ge bästa priser med en trygg och säker produktion. Vi har eget stort bokbinderi och distribution.

BÖCKER
Böcker mjukband med limbindning eller textilhäftning (även kallad linnetrådhäftning) med vanliga 4-sidiga omslag eller 8-sidiga omslag med flikar (s k danskt band). Små upplagor sv/v färg eller stora upplagor.

Hårdpärm med textilomslag eller laminerade överdrag både för on-demand böcker och större produktioner. Allt från 10 ex och uppåt.

BREVPAPPER
Brevpapper måste tryckas i offset för att kunna användas i skrivare. Svart, PMS färger eller CMYK.

DISTRIBUTION
Alla trycksaker ska distribueras och vi både adresserar on-line, kuverterar, plastar in och skickar iväg till rätt plats på rätt tid.

EFTERBEHANDLING OCH BUTIKSMATERIAL
Vi kan ge råd kring olika sorters bokbinderiarbeten som falsning, klamring. Limbindning, trådhäftning, wire-o-bindning, coilbindning, skruvar, stansning, fodring och konstruktion av olika bords- och diskställ. Hyllvippor eller andra sätt att puffa för saker på hyllan!

FOLDRAR OCH BROSCHYRER
Foldrar och broschyrer för inbjudningar eller bruksanvisningar. Broschyrer för information och presentation för företag och myndigheter. Vi kan också variabeltryck för personifierade utskick som ger ökad svarsfrekvens och träffsäkerhet.  Med Nordens största och modernaste tryckpress kan vi genom samtryck erbjuda marknadens bästa priser!

KUVERT
Kuvert är ett ansikte utåt – välj mellan billiga kuvert eller olika designkvalitéer.

Sv/v, PMS eller färg. Kuverttillverkning för större upplagor och specialdesign. Fönsterkuvert med olika fönsterplaceringar, färgade kuvert. Kuvertpåsar med öppning på kortsidan.

STORFORMAT
Inkjet i våra snabba skrivare på papper, vinyl eller kapaskiva.

VISITKORT
Vi trycker visitkort on-demand digitaltryck eller offsettryck. Med effekttryck som foliering, prägling och partiell UV-lack. Vid behov kan vi e-handelslösning för beställning av visitkort, foldrar och andra trycksaker.

 

Åtta 45 Tryckeri

Postadress:
Box 515 • 175 26 Järfälla
Besök/Leveransadress:
Bruttovägen 11 • 175 43 Järfälla
www.atta45.se
– för offert maila bosse@katarinatryck.se